Показване на 1–12 от 53 резултата

Show All

Антре PORTO

338,00 лв.
Антре Porto е перфектен избор за малки пространства. Със своя модерен дизайн и изчистена визия, той ще се впише перфектно във всеки дом.

Антре DENVER 1

958,00 лв.
Антрето Denver, произведено от сръбската фирма Matis, представлява перфектния избор за всеки дом.

Огледало за антре DENVER

73,00 лв.
Модулна система за антре Denver е произведена от сръбската фирма Matis и е перфектен избор за малки пространства. Модерен дизайн с изчистена визия и компактни размери, ще пасне във всеки дом.

Гардероб за антре DENVER

337,00 лв.
Гардероб за антре DENVER, който е част от модулната система Denver, е особено удобен и практичен елемент

Шкаф за обувки DENVER

244,00 лв.
Модулната система за антре Denver, създадена от сръбската фирма Matis, представлява идеалният избор за собственици на малки жилища

Антре ELEGANCE 2

1918,00 лв.
Представяме ви една от многото възможности за модулна система за антре Elegance 2, която ще добави стил, функционалност и организация във вашия дом.

Антре ELEGANCE 1

1487,00 лв.
Представяме ви една от многото възможности за модулна система за антре ELEGANCE 1

Пано със закачалки DENVER

160,00 лв.
Модулната система за антре Denver, произведена от сръбската фирма Matis, е идеалният избор за малки пространства, където е важно да се използва всяко налично пространство по максимално функционален начин.

Антре CONTEMPO 2

1419,00 лв.
Модулната система за антре Contempo 2 представлява луксозно и изключително стилно решение, което съчетава модерния дизайн с идеални размери за всяко домакинство.

Антре CONTEMPO 1

1419,00 лв.
Модулната система за антре Contempo 1 представлява едно изключително луксозно решение. Съчетава модерен дизайн с идеални размери, предназначени да допълнят и подчертаят стила на вашия дом.