Показване на 7 резултата

Show All

Антре CONTEMPO 2

1419,00 лв.
Модулната система за антре Contempo 2 представлява луксозно и изключително стилно решение, което съчетава модерния дизайн с идеални размери за всяко домакинство.

Антре CONTEMPO 1

1419,00 лв.
Модулната система за антре Contempo 1 представлява едно изключително луксозно решение. Съчетава модерен дизайн с идеални размери, предназначени да допълнят и подчертаят стила на вашия дом.

Огледало CONTEMPО

159,00 лв.
Огледало Contempo е неотменна част от модулната система за антре Contempo, която се отличава с луксозен дизайн, модерна визия и идеални размери за всяко жилище.

Пано със закачалки CONTEMPO

140,00 лв.
Пано със закачалки Contempo е една от ключовите части от модулната система за антре Contempo. Представлява изключително луксозно и стилно решение за вашия дом.

Шкаф за обувки CONTEMPO

216,00 лв.
Шкаф за обувки Contempo е важна част от модулната система за антре Contempo. Изключително луксозно решение, съчетано с модерна визия и идеални размери, които го правят перфектния завършек на вашето домашно пространство.

Шкаф за обувки CONTEMPO

381,00 лв.
Шкаф за обувки Contempo е незаменим елемент от модулната система за антре Contempo. Тя се отличава с луксозен дизайн, съчетан с модерни размери и функционалност

Гардероб за антре CONTEMPO

523,00 лв.
Гардероб за антре CONTEMPO е създаден като част от система Contempo, предлагайки луксозно и модерно решение за вашия дом.