Детско обзавеждане

е особено важно за създаването на уютна и безопасна среда за децата в дома. То не само трябва да бъде функционално и практично, но и да подпомага развитието и съобразено с нуждите и интересите на детето. Ето някои ключови аспекти и продукти, свързани с детско обзавеждане.Детското обзавеждане играе ключова роля в създаването на специално и вдъхновяващо пространство за децата. То не само предоставя функционалност, но и насърчава творчество и фантазия, създавайки приятни спомени и усещане за уют в ранните години на децата.
 1. Детски легла: Детските легла са създадени с мисъл за безопасност и удобство. Те могат да бъдат с различни теми и дизайни, отговарящи на вкуса на детето – от легла с тема на любими герои до креативни и интерактивни легла.
 2. Детски гардероби: Детските гардероби предоставят удобно пространство за съхранение на дрехи, играчки и други предмети. Те често имат ярки цветове и детайли, които ги правят подходящи за детска стая.
 3. Детски бюра и столове: Бюрата и столовете за деца трябва да бъдат ергономични и подходящи за удобна употреба. Те могат да бъдат настроени на височина, за да отговарят на растящите нужди на детето.
 4. Детски шкафчета и рафтове: Детските шкафчета и рафтове предоставят допълнително пространство за съхранение и могат да бъдат използвани за подредба на книги, играчки и декоративни предмети.
 5. Играчки и игрови зони: Детската стая трябва да има специални зони за игра, където детето може да се развива и забавлява. Това включва играчки като строителни блокчета, пъзели, настолни игри и други образователни играчки.
 6. Декорация и осветление: Декоративните елементи като стенни стикери, картина на стената или лампи с детски мотиви могат да придадат на стаята по-весел и игрив вид.
 7. Детски текстил: Текстилът за детската стая включва завеси, спални комплекти, покривки и възглавници с любими герои или ярки цветове, които създават уют и топлина в стаята.
 8. Безопасност: Всички елементи в детската стая трябва да бъдат проектирани с мисъл за безопасността на детето. Това включва закрепване на мебелите за стената, използване на нетоксични материали и предпазване от остри ръбове.

Показване на 1–12 от 57 резултата

Детска дървена маса с 2 Столчета BUNNY / комплект за учене

149,00 лв.
Вашето мъниче може да яде, рисува, учи или играе с него. Можете да ги поставите в детската стая, дневната или балкона.

Комплект 2 броя стикери SUPER GIRL за декорация на детска стая / стена / прозорец / мебели

49,99 лв.
Тези креативни стикери за стена със забавни мотиви в синьо и жълто са идеално решение да освежите стаята на детето си.

Комплект 4 броя стикери MONSTER за декорация на детска стая / стена / прозорец / мебели

49,99 лв.
Тези креативни стикери за стена със забавни мотиви в синьо и жълто са идеално решение да освежите стаята на детето си.

Детска Дървена Етажерка за Съхранение на Играчки и Книжки – Къщичка DREAMS

129,00 лв.
 • Размери: 60х39х91.5 см. Макс. натоварване 20 кг. за всеки рафт
 • Материал: MDF
 • Тегло: 14.75 кг.

Дървено Детско Легло – Пожарна Кола с Рамка за Безопасност – FIRE

319,00 лв.
Детски Разтегателен Диван BONO с 2 Столчета Деца Забавление Игри МДФ Сиво Бяло Удобство Обзавеждане Практичност Веселба, Детски стаи Унисекс