Офис мебелите играят ключова роля в създаването на продуктивна, удобна и функционална работна среда. Ефективните офис мебели предоставят комфорт и организация, като същевременно подчертават професионализма и стилът в офиса. Ето някои от ключовите видове офис мебели и техните характеристики:

  1. Офисни бюра: Офисните бюра са основната част от офис мебелите. Те могат да бъдат прави, ъглови или стенни, в зависимост от наличното пространство. Бюрата трябва да предоставят достатъчно работна повърхност и да имат удобни чекмеджета или рафтове за съхранение на документи и други материали.
  2. Офисни столове: Изборът на удобен и подходящ офисен стол е от решаващо значение за здравето и удобството на работещите. Столовете трябва да подпомагат правилната осанка и да имат настройки за височина, наклон и подлакътници.
  3. Офисни шкафове и рафтове: Шкафовете и рафтовете са важни за съхранение на документи, книги и други материали. Те могат да бъдат отворени или със заключване, в зависимост от необходимостите за сигурност на информацията.
  4. Офисни конферентни маси: Конферентните маси са важни за срещи и работа в екип. Те трябва да имат достатъчно място за всички участници и да бъдат функционални, поддържайки нужните технологични връзки.
  5. Офисни аксесоари: Аксесоарите като поставки за химикали, органайзери за документи, стойки за мобилни телефони и кабелни уреди допълват функционалността на офисните мебели.
  6. Офисни прегради: В големите открити офиси, офисните прегради предоставят поверителност и концентрация. Те също така могат да служат като повърхност за прикрепяне на бележки и документи.
  7. Лоби и рецепция: Мебелите в лобито и рецепцията са първото впечатление, което посетителите получават за компанията. Те трябва да бъдат стилни, удобни и функционални.
  8. Ергономични мебели: Ергономичните мебели са проектирани с цел подобряване на здравето и комфорта на работещите. Те включват столове, бюра и аксесоари, които подпомагат правилната осанка и предотвратяват здравословни проблеми.

Офисните мебели са важни не само за работещите в офиса, но и за самата компания, като израз на нейния професионализъм и стил. Правилният избор на мебели може да повиши ефективността и удовлетворението на служителите, като същевременно създаде подходяща работна обстановка.

Показване на 1–12 от 136 резултата

Табуретка VANILICA

178,00 лв.
С табуретка VANILICA всяко помещение придобива ново измерение на стил и уют.

Фотьойл VANILICA

558,00 лв.
Фотьойл VANILICA е елегантен и стилен елемент, който придава характер и изискан чар на всяко интериорно пространство. Тази стилна версия

Фотьойл LACRIMA

1109,00 лв.
Функционален, удобен и елегантен фотьойл, който ще допълни всяко интериорно пространство със своята изтънченост и стил.

Фотьойл RING

888,00 лв.
Функционален, удобен и елегантен фотьойл, който ще допълни всяко интериорно пространство със своята изтънченост и стил.

Фотьойл TAMARA

355,00 лв.
Функционален, удобен и елегантен фотьойл, който ще допълни всяко интериорно пространство със своята изтънченост и стил.

Диван 2-ка TAMARA

466,00 лв.
Съчетавайки естетика, комфорт и издръжливост, диванът 2-ка TAMARA е идеалният избор за всеки дом.

Фотьойл ROSE

845,00 лв.
функционален, удобен и елегантен фотьойл, който ще допълни всяко интериорно пространство със своята изтънченост и стил.

Фотьойл FANTASTIC

578,00 лв.
Фотьойл FANTASTIC представлява съвременен, изискан и вечен дизайн. Съчетавайки в себе си модерни елементи, този фотьойл придава елегантност на вашия

Геймърски стол XiliumG

2280,00 лв.
XiliumG е висококачествен геймърски стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group!   Основа и колелца Метална основа прахово

Геймърски стол ESCAPE

409,00 лв.
Всеки, който седи на този стол може да усети мекотата и високата му класа, както и механизмите, които правят преживяването

Офис Стол Tokyo

359,00 лв.
Tokyo е висококачествен офис стол от доказан европейски производител – Nowy Styl Group! Люлеещ механизъм TILT. Регулиране на силата на

Геймърски стол VIKING

324,00 лв.
Геймърски стол Gamerix Viking е впечатляващ стол, който отговаря на най-високите изисквания за качествен гейминг стол. Здрава пластмасова основa. Пълнеж