Офис столовете играят ключова роля в ежедневната ви продуктивност, комфорт и здраве, и ние сме тук, за да ви помогнем да намерите идеалния стол за вашите нужди.

Нашият асортимент включва различни модели и дизайни на офис столове, които отговарят на разнообразни стилове и предпочитания. Ние предлагаме столове за всеки тип офисно работно пространство, независимо дали това е домашен офис, малък стартъп, корпоративен офис или специфична индустриална среда.

Ето някои от важните характеристики на нашите офис столове:

  1. Ергономичен дизайн: Всички наши офис столове са проектирани с внимание към ергономиката, което гарантира правилна подкрепа за вашата спина, врат и ръце. Това намалява стреса и умората по време на работа и подобрява общия ви комфорт.
  2. Регулируемост: Множество от нашите столове са оборудвани с регулируеми функции, като височина на седалката, наклон и подлакътници. Това ви позволява да настроите стола според вашите индивидуални предпочитания и нужди.
  3. Качество и издръжливост: Всички наши офис столове са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост. Те са проектирани да издържат на интензивна употреба през годините.
  4. Стилен дизайн: Ние предлагаме столове с разнообразни дизайни и цветове, които могат да се интегрират перфектно във вашия офисен интериор и да му придадат стил и професионализъм.
  5. Цена и стойност: Нашите офис столове предоставят отлично съотношение между качество и цена, което ви позволява да инвестирате в комфорта и продуктивността на вашия екип без да натоварвате бюджета си.

Независимо дали търсите класически офисен стол, модерен дизайнерски стол или специализиран офисен стол за конкретни нужди (например стол за гейминг или стол за съчетаване на работа и отдих), ние имаме богат избор от възможности за вас.

Изберете офис стол, който отговаря на вашите нужди и предпочитания, и направете работното си пространство комфортно и продуктивно. Вашият удобен и функционален офисен стол е ключът към успешната и приятна работна среда.

Показване на 1–12 от 50 резултата

Show All

Диван 2-ка Kuba

510,00 лв.
Съчетавайки естетика, комфорт и издръжливост, диванът 2-ка Kuba е идеалният избор за всеки дом.

Табуретка VANILICA

178,00 лв.
С табуретка VANILICA всяко помещение придобива ново измерение на стил и уют.

Фотьойл VANILICA

558,00 лв.
Фотьойл VANILICA е елегантен и стилен елемент, който придава характер и изискан чар на всяко интериорно пространство. Тази стилна версия

Фотьойл LACRIMA

1109,00 лв.
Функционален, удобен и елегантен фотьойл, който ще допълни всяко интериорно пространство със своята изтънченост и стил.

Фотьойл RING

888,00 лв.
Функционален, удобен и елегантен фотьойл, който ще допълни всяко интериорно пространство със своята изтънченост и стил.

Фотьойл TAMARA

355,00 лв.
Функционален, удобен и елегантен фотьойл, който ще допълни всяко интериорно пространство със своята изтънченост и стил.

Диван 2-ка TAMARA

466,00 лв.
Съчетавайки естетика, комфорт и издръжливост, диванът 2-ка TAMARA е идеалният избор за всеки дом.

Фотьойл ROSE

845,00 лв.
функционален, удобен и елегантен фотьойл, който ще допълни всяко интериорно пространство със своята изтънченост и стил.

Фотьойл FANTASTIC

578,00 лв.
Фотьойл FANTASTIC представлява съвременен, изискан и вечен дизайн. Съчетавайки в себе си модерни елементи, този фотьойл придава елегантност на вашия

Офис стол-Master GTR

292,00 лв.
Здрава метална основа с пластмасови капаци. Eргономичен профилиран гръб и седалка. Механизъм „FREELOCK+“. Регулиране височината на седене. Регулиране на наклона

Работен стол-Werek Foot Base

289,00 лв.
Здрава, метална основа, прахово боядисана в черен цвят. Газов амортисьор за плавно и безстепенно регулиране на височината. Статична връзка между