Добре дошли в света на комфорта и релаксацията с нашата разнообразна колекция възглавници. Те са важен елемент от вашия дом, предоставяйки не само подкрепа и удобство, но и добавяйки стил и личност във вашия интериор. В нашия онлайн магазин предлагаме голямо разнообразие, които ще отговорят на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Продуктите ни са създадени с мисъл за вашето удобство и здраве. Ние предлагаме възглавници от различни материали и дизайни, които подпомагат правилната подкрепа за главата и вратната област. Независимо дали търсите меки и пухкави възглавници за по-добър сън или специализирани ортопедични такива, вие ще намерите идеалния избор за вашия комфорт.

В допълнение към функционалността, възглавниците ни се предлагат в различни стилове и цветове, които да допълнят вашия интериор. От класически и елегантни до модерни. Имаме възглавници, които да подходят на всеки вкус и да се интегрират перфектно във вашия дом.

Качеството на нашите възглавници е от изключително значение за нас. Те са изработени от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на износване. Съчетавайки този критерий с добрата визия и комфорт, ние предоставяме нашите клиенти продукти, които са стилни и практични.

При нас също така ще намерите възглавници за различни цели и сезони. Например, лятните възглавници са изработени от дишащи материали, които помагат да се поддържа приятна температура през топлите месеци, докато зимните са плътни и топли, за да ви затоплят през студените нощи.

Възглавниците не само подпомагат вашата здравословна почивка, но и добавят комфорт и уют във вашия дом. Изберете вашата идеална възглавница от нашата богата гама и превърнете спалнята си или дневната стая в истинско убежище на комфорт и стил.

Показване на 11 резултата

Show All

Възглавница H-Home

14,90 лв.
Възглавница H-Home представлява идеалното допълнение към вашия релакс и комфорт по време на сън и почивка. Създадена с внимание към

Възглавница MAXI Cool

99,00 лв.
Гаранция3 години
МатериалMemory пяна, слой охлаждащ гел, вътрешен памучен калъф
Тип на калъфаЦип

Декоративна възглавница SUEDE SUPER SOFT 45 х 45 см светло сива

20,00 лв.
Декоративните възглавници SUEDE SUPER SOFT не само внасят красота и стил в дома, но лукс и мекота. Калъфките са изработени

Декоративна възглавница SUEDE SUPER SOFT 45 х 45 см св. кафява

20,00 лв.
Декоративните възглавници SUEDE SUPER SOFT не само внасят красота и стил в дома, но лукс и мекота. Калъфките са изработени

Декоративна възглавница SUEDE SUPER SOFT 45 х 45 см крем

20,00 лв.
Декоративните възглавници SUEDE SUPER SOFT не само внасят красота и стил в дома, но лукс и мекота. Калъфките са изработени

Възглавница COOLSENSE GEL – PARADISE

145,00 лв.
Възглавница CoolSense Gel
Гаранция5 години
МатериалMemory пяна, Cool gel, Специален текстил
Тип на калъфаЦип