За нас

Добре дошли в „Хубаво Хоум“ – Вашият предпочитан мебелен магазин в София!

 За Нас

„Хубаво Хоум“ представлява уютен свят от елегантни и качествени сръбски мебели, обогатени с дъха на традицията и изискаността. Ние сме семейна фирма със седалище в София, посветена на предоставянето на изключителни мебели, които да придадат уникален стил и комфорт на вашия дом.

IN-ARTISAN-SIVO-render-scaled-1
M_TS_MS_ML9_0010000_Post
M_TS_Clara_Gio_0020000_Post

Нашата Мисия

В "Хубаво Хоум" сме посветени на това да предложим на клиентите си ексклузивни и стилни мебели, които ще отразят тяхната индивидуалност и вкус. Нашата мисия е да създадем пространства, които вдъхновяват, радват и предоставят удовлетворение.

Нашите Продукти

Нашата селекция от сръбски мебели включва широка гама от продукти, откриващи богатството на традиционното занаятчийство и вниманието към детайла. От класически до модерни дизайни, в "Хубаво Хоум" ще намерите перфектната мебел за вашия дом.

Защо да изберете „Хубаво Хоум“?

  1. Традиция и Качество:Нашите сръбски мебели са изработени с внимание към традициите и с висококачествени материали.
  2. Индивидуален Подход: Разбираме, че всеки клиент е уникален. Предлагаме персонализирани решения и консултации за оптимално вписване на мебелите във вашия дом.
  3. Елегантен Дизайн: Нашият асортимент отразява елегантен стил и съчетава функционалността с изяществото.
  4. Доставка и Монтаж: Предлагаме удобна услуга за доставка и монтаж, за да се уверим, че вашите нови мебели се вписват идеално в пространството ви.

Свържете се с Нас

Посетете нашия мебелен магазин в София, където ще откриете широка гама от стилове и продукти. Нашите експерти с удоволствие ще ви помогнат да направите правилния избор за вашия дом.

Адрес: ж.к. Дружба 2, ул. „Обиколна“ 616, 1574 София

Телефон за контакт: +359 8888 470 57

Имейл: info@hubavohome.com

С "Хубаво Хоум" създаваме пространства, които отразяват вашата индивидуалност и комфорт. Разгледайте нашия асортимент и направете вашия дом още по-хубав с нашите сръбски мебели!

Количка
Магазин
0 items Количка