Модулните системи представляват изключително гъвкав и персонализируем начин за организиране на вашата дневна стая. В нашия магазин предлагаме разнообразие от модулни системи, които могат да бъдат сглобявани и аранжирани по ваш избор, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Модулните системи за дневната стая предоставят възможност за създаване на персонализиран интериор, който да отразява вашата индивидуалност и стил. Те се състоят от различни модули, които можете да комбинирате и променяте според вашите нужди. Това означава, че можете да добавите повече стелажи, рафтове, шкафове, вградени библиотеки или други елементи, според това как искате да използвате пространството си.

Гъвкавостта на модулните системи позволява на дневната ви стая да бъде максимално функционална. Можете да създадете зона за развлечения с място за телевизия и аудио техника, рабочо място за компютър или четене, както и място за съхранение на книги, декорации и други вещи. Така може да организирате пространството си и да го направите по-подходящо за вашите нужди.

Дизайните на модулните системи са съобразени с последните тенденции в интериорния дизайн и предлагат различни стилове и цветове. Независимо дали предпочитате съвременен, минималистичен, класически или индустриален дизайн, ние имаме модулни системи, които да отговарят на вашите вкусове.

Качеството е също от съществено значение за нас. Модулните системи са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост. Те са създадени с оглед на интензивна употреба и подчертават нашата грижа за вашето удовлетворение.

Изберете модулната система, която отговаря на вашите нужди и представления, и създайте дневна стая, която не само е функционална, но и впечатлява със своя стил и уникалност. С нашите модулни системи, вие ще разполагате с гъвкаво и елегантно решение за вашата дневна стая.

Показване на 1–12 от 95 резултата

Show All

Маса с повдигащ механизъм ТОСКАНА фурнир

996,00 лв.
Масата ТОСКАНА може да бъде изработена от различни материали, включително дърво, метал или стъкло, в зависимост от вашия стил и предпочитания. Тя е подходяща както за домашно ползване, така и за професионални среди като офиси и работни студия.

Диван 2-ка Kuba

510,00 лв.
Съчетавайки естетика, комфорт и издръжливост, диванът 2-ка Kuba е идеалният избор за всеки дом.

Ъглова гарнитура PRIMAVERA

2322,00 лв.
Ъглова гарнитура PRIMAVERA съчетава елегантност и комфорт –  прецизно изработен от водещ сръбски производител проектиран от известни италиански дизайнери. Този

Ъглова гарнитура DE MARCO

3103,00 лв.
Ъглова гарнитура DE MARCO съчетава елегантност и комфорт –  прецизно изработен от водещ сръбски производител проектиран от известни италиански дизайнери.

Ъглова гарнитура BRISEL 2

2579,00 лв.
С голямото разнообразие от размери, функционалности и цветове на достъп,  се вписва лесно във всяко пространство и интериорен стил.

Маса с повдигащ механизъм ТОСКАНА

735,00 лв.
Масата ТОСКАНА може да бъде изработена от различни материали, включително дърво, метал или стъкло, в зависимост от вашия стил и предпочитания. Тя е подходяща както за домашно ползване, така и за професионални среди като офиси и работни студия.