Модулните системи представляват изключително гъвкав и персонализируем начин за организиране на вашата дневна стая. В нашия магазин предлагаме разнообразие от модулни системи, които могат да бъдат сглобявани и аранжирани по ваш избор, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Модулните системи за дневната стая предоставят възможност за създаване на персонализиран интериор, който да отразява вашата индивидуалност и стил. Те се състоят от различни модули, които можете да комбинирате и променяте според вашите нужди. Това означава, че можете да добавите повече стелажи, рафтове, шкафове, вградени библиотеки или други елементи, според това как искате да използвате пространството си.

Гъвкавостта на модулните системи позволява на дневната ви стая да бъде максимално функционална. Можете да създадете зона за развлечения с място за телевизия и аудио техника, рабочо място за компютър или четене, както и място за съхранение на книги, декорации и други вещи. Така може да организирате пространството си и да го направите по-подходящо за вашите нужди.

Дизайните на модулните системи са съобразени с последните тенденции в интериорния дизайн и предлагат различни стилове и цветове. Независимо дали предпочитате съвременен, минималистичен, класически или индустриален дизайн, ние имаме модулни системи, които да отговарят на вашите вкусове.

Качеството е също от съществено значение за нас. Модулните системи са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост. Те са създадени с оглед на интензивна употреба и подчертават нашата грижа за вашето удовлетворение.

Изберете модулната система, която отговаря на вашите нужди и представления, и създайте дневна стая, която не само е функционална, но и впечатлява със своя стил и уникалност. С нашите модулни системи, вие ще разполагате с гъвкаво и елегантно решение за вашата дневна стая.

Показване на 1–12 от 94 резултата

Маса с повдигащ механизъм ТОСКАНА

735,00 лв.
Масата ТОСКАНА може да бъде изработена от различни материали, включително дърво, метал или стъкло, в зависимост от вашия стил и предпочитания. Тя е подходяща както за домашно ползване, така и за професионални среди като офиси и работни студия.

Ъглова гарнитура FIRENZA

3200,00 лв.
Холната ъглова гарнитура FIRENZA представлява съвременен, елегантен дизайн, който не излиза от мода.

Ъглова гарнитура IBIZA

2844,00 лв.
Ъглова гарнитура IBIZA е модулна система за мека мебел, която ви предоставя възможността да персонализирате вашия интериор.

Ъглова гарнитура LISABON

2225,00 лв.
LISABON предлага функционалност и елегантност в едно.

Ъглова гарнитура NEVADA

2180,00 лв.
NEVADA не само е стилна гарнитура за вашата всекидневна или гостна, но и е практично решение, което обединява красив дизайн с функционалност.

Ъглова гарнитура ROXANE

2668,00 лв.
С голямо разнообразие от дамаски за избор, можете да персонализирате гарнитурата, така че тя да отговаря на вашите индивидуални предпочитания и интериорен стил.

Ъглова гарнитура SAHARA

2466,00 лв.
Съчетавайки функционалност, комфорт и елегантен дизайн, ъглова гарнитура SAHARA е перфектният избор за всяко домакинство.

Ъглова гарнитура SENA

1956,00 лв.
Съчетавайки функционалност, комфорт и елегантен дизайн, ъглова гарнитура SENA е перфектният избор за всяко домакинство.