Добре дошли в категорията „Дивани“ – подкатегория на нашия разнообразен асортимент мебели за дневната стая. Тази категория е специално създадена, за да ви представи меки и удобни мебели, които ще направят вашата дневна стая оазис на комфорт и релаксация. Ние сме горди да ви представим голямо разнообразие от Дивани, които включват дивани, фотьойли, пуфове и други меки седалки, изработени с внимание към детайлите и качеството.

Нашите меки мебели са проектирани с вашия комфорт на първо място. Диваните ни предоставят пространство за отдих и развлечения, като в същото време са елегантни и модерни. Фотьойлите ни са идеални за създаване на ъгъл за четене или за добавяне на уют във вашата дневна стая. Пуфовете и меките седалки осигуряват допълнителни сидящи места и могат да бъдат използвани като обновителен акцент в интериора.

Селекцията ни от меки мебели включва различни стилове и дизайни, от класически и традиционни до съвременни и минималистични. Независимо дали предпочитате мека кожена обивка, платови материи с различни текстури и цветове или модерни комбинации, ние имаме мебелите, които отговарят на вашите вкусове и предпочитания.

За да съчетаем комфорта с практичността, нашите меки мебели са изработени с висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и издръжливост. Висококачествените конструкции и меки напълнители ви гарантират, че мебелите ни ще ви служат дълго време без загуба на формата и удобството.

Подредете вашата дневна стая с мека мебел от нашата колекция и създайте пространство, където може да се релаксирате, забавлявате и се наслаждавате на моментите с вашите близки. Нашите меки мебели предлагат комбинация от стил, комфорт и качество, които правят вашата дневна стая топло и уютно място за прекарване на време.

Показване на 1–12 от 48 резултата

Ъглова гарнитура BRISEL

2579,00 лв.
С голямото разнообразие от размери, функционалности и цветове на достъп,  се вписва лесно във всяко пространство и интериорен стил.

Ъглова гарнитура FIRENZA

3200,00 лв.
Холната ъглова гарнитура FIRENZA представлява съвременен, елегантен дизайн, който не излиза от мода.

Ъглова гарнитура IBIZA

2844,00 лв.
Ъглова гарнитура IBIZA е модулна система за мека мебел, която ви предоставя възможността да персонализирате вашия интериор.

Ъглова гарнитура LISABON

2225,00 лв.
LISABON предлага функционалност и елегантност в едно.

Ъглова гарнитура NEVADA

2180,00 лв.
NEVADA не само е стилна гарнитура за вашата всекидневна или гостна, но и е практично решение, което обединява красив дизайн с функционалност.

Ъглова гарнитура ROXANE

2668,00 лв.
С голямо разнообразие от дамаски за избор, можете да персонализирате гарнитурата, така че тя да отговаря на вашите индивидуални предпочитания и интериорен стил.

Ъглова гарнитура SAHARA

2466,00 лв.
Съчетавайки функционалност, комфорт и елегантен дизайн, ъглова гарнитура SAHARA е перфектният избор за всяко домакинство.

Ъглова гарнитура SENA

1956,00 лв.
Съчетавайки функционалност, комфорт и елегантен дизайн, ъглова гарнитура SENA е перфектният избор за всяко домакинство.

Ъглова гарнитура BARBADOS

3354,00 лв.
С голямото разнообразие от размери, функционалности и цветове на достъп,  се вписва лесно във всяко пространство и интериорен стил.

Ъглова гарнитура NIKOLAS

2710,00 лв.
Съчетавайки функционалност, комфорт и елегантен дизайн, ъглова гарнитура NIKOLAS е перфектният избор за всяко домакинство.

Ъглова гарнитура DENVER

3200,00 лв.
С голямото разнообразие от размери, функционалности и цветове на достъп,  се вписва лесно във всяко пространство и интериорен стил.