Трапезни маси са централен елемент в трапезариите и кухните и играят ключова роля в събирането на семейство и приятели за хранене и общуване. Те идват в различни стилове, размери и материали, което позволява да се намери маса, която отговаря на вашите нужди и интериорни предпочитания. В следващите редове ще разгледаме някои от важните аспекти и характеристики на трапезните маси:

 1. Размер и форма: Трапезните маси се предлагат в различни размери и форми. Изборът на размер и форма зависи от наличното пространство и броя гости, които обикновено ще ядат за масата. Масите могат да бъдат кръгли, правоъгълни, квадратни или овални.
 2. Материали: Трапезните маси могат да бъдат изработени от разнообразни материали, включително дърво, стъкло, метал, МДФ и други. Всеки материал има свои предимства и стилове.
 3. Стил и дизайн: Трапезните маси се предлагат в различни стилове, като модерен, класически, рустик, индустриален и други. Изборът на стил може да подчертае интериорния дизайн на трапезарията и да допринесе за общата атмосфера.
 4. Разширяемост: Някои трапезни маси са разширяеми, което позволява да се променя размера им според броя гости. Това е полезно, когато имате различен брой гости на различни събития.
 5. Цветове и завършване: Изборът на цветове и завършване на масата може да допринесе за общия вид на трапезарията. Това може да включва дървени тонове, бели маси, метални акценти и други декоративни елементи.
 6. Качество и издръжливост: Качеството на материалите и изработката е важен аспект при избора на трапезната маса. Качествената маса ще служи дълги години и ще устои на употребата и износването.
 7. Цена и бюджет: Трапезните маси се предлагат в различни ценови класове. Важно е да се определи бюджетът и да се намери маса, която отговаря на него, без да се прави компромис с качеството.

Трапезната маса е мястото, където се събират хората за споделяне на храна и важни моменти. Тя може да бъде съчетание от функционалност, стил и удобство, което прави изборът на правилната маса от съществено значение за вашия дом.

Показване на 1–12 от 69 резултата

Маса с повдигащ механизъм ТОСКАНА

735,00 лв.
Масата ТОСКАНА може да бъде изработена от различни материали, включително дърво, метал или стъкло, в зависимост от вашия стил и предпочитания. Тя е подходяща както за домашно ползване, така и за професионални среди като офиси и работни студия.

Трапезна маса ML 140

846,00 лв.
Трапезна маса ML 140, изработена от естествен фурнир плот, е израз на красотата и естетиката, присъщи на естествените материали. С

Трапезна маса NERO

1070,00 лв.
Трапезна маса NERO, изработена от естествен фурнир плот, предоставя на интериора ви красота и естетика, които са характерни за естествените

Трапезна маса MIO

1222,00 лв.
Трапезна маса MIO, изработена от естествен фурнир плот, предоставя на интериора ви красота и естетика, характерни за естествените материали. Класическият

Трапезна маса LEON 160

1148,00 лв.
Трапезна маса LEON 160 представлява елегантно и функционално решение за обзавеждане на трапезарията ви. Изработена от МДФ фурнир, тази маса

Трапезна маса LEON 120

963,00 лв.
Трапезна маса LEON 120 представлява стилово и функционално решение за обзавеждането на вашата трапезария. Изработена от МДФ фурнир, тя обогатява

Трапезна маса GIO

1722,00 лв.
Трапезна маса GIO представлява  възможност за преобразяване на вашата трапезария в модерен и уютен кът от вашия дом.

Трапезна маса ETHIENNE

2404,00 лв.
Трапезна маса ETHIENNE представлява изключително красиво и функционално парче мебел, създадено с внимание към естетиката и природните материали. Изработена от

Трапезна маса ZEVS Бял

1529,00 лв.
 • Конструкция: хромирана, по избор черно пластифициране
 • Дъска: бял МДФ
 • Форма: елипса
 • Цвят: бял мат
 • Размери:160 (+40)х90х75см