Бар столовете са стилни и функционални мебели, предназначени за обзавеждане на барове, кухненски барплотове и други обществени места, където хора се събират, за да пият напитки, ядат и социализират. Те предоставят удобство и комфорт за гостите и добавят елегантност и стил към интериора. В следващите редове ще разгледаме някои от ключовите аспекти и характеристики на бар столовете:

  1. Дизайн и стил: Бар столовете се предлагат в разнообразие от дизайни и стилове, които могат да бъдат избрани в зависимост от интериорната концепция на мястото, където ще бъдат използвани. Могат да бъдат модерни, класически, индустриални или винтидж.
  2. Материали: Бар столовете се изработват от различни материали като дърво, метал, пластмаса, ратан и други. Изборът на материал може да влияе както на стиловете, така и на издръжливостта на столовете.
  3. Височина: Бар столовете са налични в различни височини, за да съответстват на височината на барплота или бара. Това ви позволява да създадете удобно и функционално пространство за седене.
  4. Удобство и функционалност: Важно е бар столовете да предоставят комфорт и подкрепа на гърба и краката. Някои модели разполагат с подплънки и облегалки, които подобряват комфорта на седене.
  5. Практичност: Мнозина бар столове са снабдени със здрави основи, които предпазват пода от надрасквания и осигуряват стабилност. Някои имат и възможности за регулиране на височината или въртене.
  6. Цветове и облицовки: Изборът на цветове и облицовки на бар столовете може да допринесе за общия стил и визия на бара или кухнята. Например, кожени столове с ярки цветове могат да добавят изразителност и смелост към интериора.

Бар столовете са не само функционални мебели, но и важен елемент за създаване на атмосфера и стил във вашия обществен или кухненски пространства. При избора им трябва да се обърне внимание на комфорта и дизайна, като те могат да направят значително впечатление върху гостите и клиентите ви.

Показване на 1–12 от 13 резултата

Show All

Бар стол Carmen 4025 – жълт

126,00 лв.
Carmen 4025 е стабилен бар стол с дървени крака и седалка от висококачествена дамаска. Неговият семпъл дизайн позволява да се

Табуретка с колелца Carmen 3067

89,00 лв.
Табуретка с колелца 3067 от серия бар столове Carmen е практично и удобно решение за офис помещения и за дома.

Бар стол Carmen 3081 – крем

160,00 лв.
  Carmen 3081 е бар стол с модерна визия и газов амортисьор за регулиране на височината. Моделът е с удобна

Бар маса Carmen 4007 – орех

162,00 лв.
Carmen 4007 е компактна бар маса с кръгъл плот. Моделът е изработен от дърво и се предлага в два цвята.

Бар стол Carmen 3082 – пясъчно

190,00 лв.
Carmen 3082 е висок бар стол с удобна седалка, наподобяваща кресло. Моделът е изработен с мека дамаска и здрави крака

Бар стол CUNEO – светлобежов

190,00 лв.
CUNEO е стилен бар стол с праховобоядисани метални крака в елегантен черен мат цвят. Подходящ е както за плота в

Бар стол TRING – резеда BF

170,00 лв.
TRING e стилен и удобен бар стол с подлакътници. Той е изработен от луксозна, нежна дамаска и здрави крака от

Бар стол Carmen 4026 – крем

108,00 лв.
Carmen 4026 e компактен стол с форма на кръгла табуретка и газов амортисьор за коригиране на височината. Той е със стабилна кръгла основа, изработена от хром.

Бар стол Carmen 4046 – орех – черен

170,00 лв.
Carmen 4046 е бар стол с удобна облегалка и стабилна хромирана основа. В основата му е вграден газов амортисьор за

Бар стол GRAYS – шампанско BF

139,00 лв.
GRAYS е удобен бар стол с висока облегалка, стабилна хромирана основа и нежна дамаска. Със своя елегантен и модерен дизайн

Бар стол TIVOLI – крем

190,00 лв.
TIVOLI е стилен бар стол с метални крака. Подходящ е както за плота в кухнята на съвременния дом, така и

Бар стол N32

254,00 лв.
Бар стол N32 съчетава в себе си съвременен дизайн с изчистени прави линии. Изработен от масив и дамаска, той ще