Скриновете са изключително полезни и функционални мебели, които предоставят допълнително пространство за съхранение във всяка стая. Те идват в различни размери, стилове и конфигурации, предлагайки възможности за организация на дрехи, бельо, аксесоари и други предмети. Ето някои ключови аспекти и характеристики на скриновете:

  1. Размер и форма: Скриновете се предлагат в различни размери и форми. Те могат да бъдат високи с много чекмеджета, ниски с широки рафтове или дори с комбинация от чекмеджета и врати. Изборът на размер зависи от наличното пространство и нуждите за съхранение.
  2. Материали: Скриновете се изработват от различни материали като дърво, MDF, метал и пластмаса. Дървото е популярен избор за топлина и естествен вид, докато MDF предоставя възможности за модерен дизайн и разнообразие в цветовете.
  3. Дизайн и стил: Скриновете могат да бъдат в различни стилове – от класически и ретро до модерен и минималистичен. Има скринове с декоративни изрезки, плетени повърхности, стъклени врати и други детайли, които придават индивидуален и интересен вид.
  4. Чекмеджета и врати: Скриновете могат да имат чекмеджета, врати или комбинация от тях. Чекмеджетата са подходящи за съхранение на дрехи и аксесоари, докато вратите предпазват съдържанието от прах и го правят по-естествено на вид.
  5. Осветление: Някои модерни скринове предлагат вградено LED осветление, което подчертава предметите, съхранявани в скриновете, и добавя атмосфера на осветление в стаята.
  6. Функционалност: Скриновете могат да имат различни функционалности като меко затваряне на вратите и чекмеджетата, системи за организация на интериора, като разделители и рафтове, и възможности за заключване за поверителност и сигурност.
  7. Цвят: Цветът на скриновете може да бъде съобразен с цветовата гама на стаята. Неутрални цветове като бяло, черно и сиво са популярни, но има и много цветни и декоративни варианти за по-жива атмосфера.

Скриновете са отличен начин да организирате пространството си и да добавите функционалност и стил в стаята си. Те могат да бъдат поставени в спалнята, хола, входната стая или дори в банята, предоставяйки практично решение за съхранение и декорация.

Показване на 1–12 от 14 резултата

Скрин СОНАТА

559,00 лв.
Скрин СОНАТА представлява модерен и минималистичен дизайн, който благодарение на възможностите за смяна на цвят и размери се адаптира идеално

Скрин ЧЕНС

698,00 лв.
Скрин ЧЕНС представлява изключителен елемент от спалния комплект Ченс, който съчетава класически стил с изключителна ергономичност. Този мебелен елемент не