Спалнята е светът на отдих и уют, където хората се зареждат с енергия и се наслаждават на моменти на спокойствие и комфорт. Спалните мебели играят ключова роля в създаването на уютна и релаксираща обстановка. Ето някои от ключовите видове спални мебели и техните характеристики:

  1. Легла: Леглото е централният елемент в спалнята. То може да бъде с различни размери – единично, двойно, queen size, king size и други, в зависимост от пространството и предпочитанията на собствениците. Леглата предлагат разнообразие от дизайни – от модерни и минималистични до класически и рустик.
  2. Матраци: Изборът на подходящ матрак е от решаващо значение за качествения сън. Той може да бъде твърд, средно твърд или мек, в зависимост от предпочитанията на спящите. Матракът може да бъде изработен от различни материали като вълна, латекс, пяна или вътрешни пружини.
  3. Нощни шкафчета: Нощните шкафчета се поставят до леглото и предоставят удобно място за съхранение на книги, лампа, очила, мобилен телефон и други предмети, необходими преди сън и след събуждане.
  4. Гардероби: Гардеробите предоставят пространство за съхранение на дрехи, обувки и аксесоари. Те могат да бъдат с плъзгащи врати, врати с панти или отворени рафтове, в зависимост от стиловите предпочитания на собствениците и наличното пространство.
  5. Дрешници: Дрешниците са удобни за окачване на връхни дрехи като палта и якета, като осигуряват лесен достъп до тях.
  6. Огледала: Огледалата са важен декоративен и функционален елемент в спалнята. Те могат да бъдат поставени на стената или вградени в мебелите и добавят простор и светлина към стаята.
  7. Скринове и комоди: Скриновете и комодите предоставят допълнително пространство за съхранение на дрехи, бельо и аксесоари. Те могат да бъдат с различен брой чекмеджета или рафтове.
  8. Текстил и декорации: Постелината, завивките, възглавниците и завесите играят важна роля в създаването на атмосфера в спалнята. Цветовете и текстурите на текстилните изделия трябва да бъдат хармонично подбрани спрямо интериора.

Спалните мебели трябва да съчетават функционалност, комфорт и стил, създавайки това особено и лично пространство, в което хората могат да се чувстват спокойни и релаксирани.

Показване на 1–12 от 198 резултата

Show All

Скрин S02

998,00 лв.
Скрин S02 представлява изключителен елемент от спалния комплект  S02, който съчетава класически стил с изключителна ергономичност. Този мебелен елемент не

Скрин S01

998,00 лв.
Скрин S01 представлява изключителен елемент от спалния комплект  S01, който съчетава класически стил с изключителна ергономичност. Този мебелен елемент не

Скрин / тоалетка Сенс / Sense

998,00 лв.
Скрин / тоалетка Сенс / Sense представлява изключителен елемент от спалния комплект Сенс / Sense, който съчетава класически стил с

Скрин Левита / Levita

529,00 лв.
Скрин Левита / Levita представлява модерен и минималистичен дизайн, който благодарение на възможностите за смяна на цвят и размери се

Ъглов гардероб с една врата

753,00 лв.
Ъглов гардероб с една врата е идеалното решение за всеки модерен дом. Със своя стилен и функционален дизайн, той не

Гардероб с четири врати на панти

1026,00 лв.
Гардероб с четири врати на панти е идеалното решение за всеки модерен дом. Със своя стилен и функционален дизайн, той

Гардероб с три врати на панти

898,00 лв.
Гардероб с три врати на панти е идеалното решение за всеки модерен дом. Със своя стилен и функционален дизайн, той

Гардероб с две врати на панти

540,00 лв.
Гардероб с две врати на панти е идеалното решение за всеки модерен дом. Със своя стилен и функционален дизайн, той

Гардероб с една вратa на панти

413,00 лв.
Гардероб с една вратa на панти е идеалното решение за всеки модерен дом. Със своя стилен и функционален дизайн, той

Гардероб с три плъзгащи врати Ченс / Chance

1735,00 лв.
Гардероб с три плъзгащи врати Ченс / Chance е идеалното решение за всеки модерен дом. Със своя стилен и функционален

Гардероб с три плъзгащи врати Химера / Chimera

1735,00 лв.
Гардероб с три плъзгащи врати Химера / Chimera е идеалното решение за всеки модерен дом. Със своя стилен и функционален

Гардероб с три плъзгащи врати Сенс / Sense

1735,00 лв.
Гардероб с три плъзгащи врати Сенс / Sense е идеалното решение за всеки модерен дом. Със своя стилен и функционален