Спалнята е светът на отдих и уют, където хората се зареждат с енергия и се наслаждават на моменти на спокойствие и комфорт. Спалните мебели играят ключова роля в създаването на уютна и релаксираща обстановка. Ето някои от ключовите видове спални мебели и техните характеристики:

  1. Легла: Леглото е централният елемент в спалнята. То може да бъде с различни размери – единично, двойно, queen size, king size и други, в зависимост от пространството и предпочитанията на собствениците. Леглата предлагат разнообразие от дизайни – от модерни и минималистични до класически и рустик.
  2. Матраци: Изборът на подходящ матрак е от решаващо значение за качествения сън. Той може да бъде твърд, средно твърд или мек, в зависимост от предпочитанията на спящите. Матракът може да бъде изработен от различни материали като вълна, латекс, пяна или вътрешни пружини.
  3. Нощни шкафчета: Нощните шкафчета се поставят до леглото и предоставят удобно място за съхранение на книги, лампа, очила, мобилен телефон и други предмети, необходими преди сън и след събуждане.
  4. Гардероби: Гардеробите предоставят пространство за съхранение на дрехи, обувки и аксесоари. Те могат да бъдат с плъзгащи врати, врати с панти или отворени рафтове, в зависимост от стиловите предпочитания на собствениците и наличното пространство.
  5. Дрешници: Дрешниците са удобни за окачване на връхни дрехи като палта и якета, като осигуряват лесен достъп до тях.
  6. Огледала: Огледалата са важен декоративен и функционален елемент в спалнята. Те могат да бъдат поставени на стената или вградени в мебелите и добавят простор и светлина към стаята.
  7. Скринове и комоди: Скриновете и комодите предоставят допълнително пространство за съхранение на дрехи, бельо и аксесоари. Те могат да бъдат с различен брой чекмеджета или рафтове.
  8. Текстил и декорации: Постелината, завивките, възглавниците и завесите играят важна роля в създаването на атмосфера в спалнята. Цветовете и текстурите на текстилните изделия трябва да бъдат хармонично подбрани спрямо интериора.

Спалните мебели трябва да съчетават функционалност, комфорт и стил, създавайки това особено и лично пространство, в което хората могат да се чувстват спокойни и релаксирани.

Показване на 1–12 от 172 резултата

Възглавница H-Home

14,90 лв.
Възглавница H-Home представлява идеалното допълнение към вашия релакс и комфорт по време на сън и почивка. Създадена с внимание към

Тапицирано легло AMADEUS

1216,00 лв.1396,00 лв.
Тапицирано легло Amadeus България

Тапицирано легло TOLEDO

808,00 лв.972,00 лв.
Тапицирано легло TOLEDO е с висока мека табла . Създадено с една основна цел - да предостави максимален комфорт и удобство при облягане

Тапицирано легло с огъната табла SONATA

1418,00 лв.1580,00 лв.
Тапицирано легло с огъната табла SONATA с висока и мека табла е перфектното решение за максимален комфорт и уют в спалнята си.

Тапицирано легло с метални крачета HELENA

1132,00 лв.1308,00 лв.
Тапицирано легло с метални крачета HELENA с висока и мека табла представлява идеалното решение за всеки, който цени максимален комфорт и уют в спалнята си.

Тапицирано легло RAFFAELO

1110,00 лв.1234,00 лв.
Тапицирано легло RAFFAELO с висока и мека табла представлява идеалното решение за всеки, който цени максимален комфорт и уют в спалнята си

Тапицирано легло LOTUS

1195,00 лв.1338,00 лв.
Тапицирано легло LOTUS с висока и мека табла представлява идеалното решение за всеки, който цени максимален комфорт и уют в спалнята си

Тапицирано легло LEONARDO

1272,00 лв.1436,00 лв.
Тапицирано легло LEONARDO с висока и мека табла представлява идеалното решение за всеки, който цени максимален комфорт и уют в спалнята си

Тапицирано легло BELLA

974,00 лв.1078,00 лв.
Тапицирано легло BELLA с висока и мека табла представлява идеалното решение за всеки, който цени максимален комфорт и уют в спалнята си.

Легло със заоблени ръбове CHANCE

1258,00 лв.1398,00 лв.
Легло със заоблени ръбове CHANCE с висока и мека табла представлява идеалното решение за всеки, който цени максимален комфорт и уют в спалнята си.

Легло със заоблени ръбове NORDIC

1978,00 лв.2098,00 лв.
Легло със заоблени ръбове NORDIC с висока и мека табла представлява идеалното решение за всеки, който цени максимален комфорт и уют в спалнята си.